زیبایی سرویس بهداشتی در هر خانه ای بسیار مهم و تاثر گذار است. کاشی جزو اصلی ترین مصالح در این فضا است و نقش اصلی در زیبایی این فضا را ایفا میکند. حال ممکن است بخواهید تغییراتی در این فضا ایجاد کنید و از کاشی و سرامیک جدید استفاده کنید. برای این کار نیاز به یک مصالح مطمئن و با کیفیت بالا برای چسباندن کاشی های جدید دارید که بهترین گزینه چسب کاشی و سرامیک است. برای آن که از این مصالح بتوانید بهترین استفاده را داشته باشید، در این مقاله روش استفاده از چسب کاشی و سرامیک را به شما آموزش میدهیم.
چسب کاشی و سرامیک چیست؟
کاشی و سرامیک ها جزو مصالح پر استفاده در صنعت ساختمان است که در بسیاری از فضاها مورد استفاده قرار میگیرد. برای اجرای کاشی و سرامیک استفاده از ملات مناسب و با کیفیت بسیار مهم است چرا که در عدم آسیب و افزایش طول عمر آن در طولانی مدت اثر میگذارد. در گذشته برای اجرای کاشی و سرامیک معمولا از ملات سیمان استفاده میشد که اگر ترکیب درست برای اجرای آن رعایت نمیشد معمولا بعد از گذشت زمان کاشی ها لق میشد و دچار ترک یا شکستگی میشد. چسب کاشی و سرامیک جدیدترین تکنولوژی برای اجرای کاشی و سرامیک است که به کمک آن میتوانید این مصالح را اجرا کنید و در بلند مدت هیچ مشکلی برای آن بوجود نمی آید. چسب ها در دو نوع پودری و خمیری در دسترس هستند که برای ساخت آن ها از پودر پلیمری استفاده شده و استحکام کاشی را تا حد زیادی افزایش میدهد. مهم ترین مزیت این ملات نسبت به دوغاب سیمان عدم منقبض شدن پس از خشک شدن است که از شکستگی و ترک خوردگی جلوگیری میکند.
انواع چسب کاشی پودری
چسب کاشی پودری انواع مختلفی دارد که شامل موارد زیر است:
- چسب پودری دیواری
- چسب پودری کف
- چسب پودری آب بند
- چسب پودری پرسلان
- چسب پودری منعطف
- چسب پودری ضد اسید

ویژگی های چسب کاشی پودری
بارزترین و مهم ترین ویژگی چسب کاشی پودری، مقاومت بالای آن در برابر رطوبت است که به دلیل ترکیبات پلیمری موجو در آن در زمان ساخت است. همچنین هزینه استفاده از این چسب به مراتب کمتر از استفاده از روش های سنتی است و با توجه به برتری کیفیت نسبت به دوغاب سیمان گزینه بسیار مناسب تری است. این چسب علاوه بر چسباندن کاشی و سرامیک به آب بندی فضاهای تر هم کمک زیادی میکند. سرعت بالا و سهولت در استفاده از دیگر مزایای این چسب است.
تفاوت چسب کاشی پودری و خمیری
چسب خمیری بیشتر مناسب افراد کم تجربه و کم مهارت در زمینه چسباندن کاشی و سرامیک است و برای افراد با مهارت بالا استفاده از چسب پودری توصیه میشود. چسب کاشی خمیری از ترکیبات شیمایی آب بند کننده، پلیمرها و تقویت کننده چسبندگی ساخته شده است که در برابر نفوذ آب و کشش و خمش مقاومت بالایی دارد و برای چسباندن کاشی روی گچ گزینه مناسب تری نسبت به نوع پودری این چسب است.

روش استفاده از چسب کاشی و سرامیک
اولین قدم برای شروع کار نظافت کامل محل اجرای کاشی و سرامیک از هرگونه آلودگی و گرد و غبار است تا ملات با بیس کار بتواند به خوبی بچسبد. پس از انتخاب نوع چسب خود نسبت به محیط، معمولا دستورالعمل عمل آوری چسب و میزان آب مورد نیاز برای ترکیب نسبت به جنس چسب روی خود محصول درج شده است. بنابراین مطابق دستور چسب را آماده اجرا کنید. ماله دندانه دار ابزار مورد نیاز شما برای اجرای چسب است. به کمک این ابزار مقدار کافی از چسب را به صورت یکنواخت روی محل مورد نظر پخش کنید. ضخامت ملات نسبت به نوع و وزن کاشی میتواند متغییر باشد. بعد از این مرحله کاشی را روی ملات قرار داده و فشار دهید تا به خوبی با ملات درگیر شود و بچسبد. میتوانید از اسپیسر ها برای دقیق شدن اندازه درزها استفاده کنید. به کمک این روش در کمترین زمان ممکن میتوانید کاشی و سرامیک مورد نظر را اجرا کنید.
مزایای استفاده از چسب کاشی و سرامیک
- عدم افزایش ضخامت دیوار به دلیل نازک بودن لایه ملات
- هزینه مناسب تر نسبت به روش های قدیمی
- سرعت بالای اجرای کار
- مقاومت بالا
- امکان چسباندن روی کاشی های قدیمی و عدم نیاز به تخریب
نتیجه گیری
اگر قصد بازسازی و نو کردن کاشی و سرامیک فضای خود را دارید و میخواهید در سریعترین زمان ممکن و بدون کندن کاشی های قدیمی اسن کار را انجام دهید، بهترین گزینه برای شما استفاده از چسب مخصوص کاشی و سرامیک میباشد که از نظر زمان و هزینه بسیار مقرون به صرفه تر از روش های قدیمی است.
برای اطلاع از جدیدترین محصولات و خدمات فروشگاه میتوانید ما را در اینستاگرام دنبال کنید.